Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Kinevetnek a sorsom miatt - csak képzeltem mindent
  2016-10-23 23:12:05, vasárnap
 
   
  Csak a saját életemet mesélem, ha lehet annak nevezni, hogy a "részleteket" összerakom, melyek olyan mondatokból állanak, mint Jakupcseké, hogy mindig férfire van szüksége, amit nekem mondtak el Miskolcon 1989-ben, már három éve gyalázva a Rákóczi tér helyett. Őket nevezik miskolci médiának, apokalipszist hajtottak végre születésem óta rajtam Magyarország helyett, tisztítva magukat, mint csapásokat, Magyarország elleni csapásokat, mint egész Miskolc és a mindenkori politikusok.
Mikor ezt leírom valahol, kinevetnek, elkönyvelve azt, hogy én magammal harcolok, mint általában az elmebetegek. Az egyik állatnevű romániai honfoglaló feltette a kérdést, mikor kitárgyaltak engem, miért nem gyógykezelnek? Mikor ő születése óta a szellemvilággal élő elmeszülött. A másik rágalmazónak nevezett, mikor leírtam róla, hogy az én arcom nem lesz ismerős helyette, s hogy vasfüggönyös kezdet volt, mára nagymama három gyerekkel.
Nekik van kíséretük, van védelmük, mint az apokalipszis minden tagjának. Én vagyok valamennyi feszületese az országnak születésem óta Ízisz néven, ezt tanulta és tanította a Kelet Miskolcon a falvakban is a hetvenes években. Azt hiszi mindenki, hogy beképzelem magamnak a feszületet, ahogyan ők írják magukról, hogy keresztjük van. Hihetetlen, hogy a romániai elmeosztály embereken hajtotta végre az ország ezer éves apokalipszisét és a menhely a Rákóczi tér helyett Benkő Dániel kezdettel meggyalázta az embereket, a cigányság pedig emberré vált egyetlen nagy közös áldozással.

Nagyon megalázott a Bertalan utca ezzel a részlet elmeséléssel, olyanra kényszerítve, ami ellenkezik velem és az emberséggel, miközben gyaláz a Rákóczi tér csapásai helyett. Megcsonkított, eldeformált, betegségeiket rám tette...

Ma ünnepeltek: Hunnia elmeosztály ezer éves börtön reformátusokkal, elmeosztály nemesei, kisgazdapártiak, pusztítók, Rákóczi tér a nemi csapásokkal.

Orbán Viktor beszédében elmondta, hogy az úr lelke velünk van - mármint a magyarokkal -, s hogy meg kell tisztítani Európát az oroszoktól, de az amerikaiaktól is. Nagyon bízik a romániai elmeosztálya erejében, amelyik születésem óta minket gyilkol. Húsz éve kezdte ismételni a miskolci elmével Szepes Mária Pszichografológiáját, s akkor elkönyveltek ismét rendetlen Halaknak Malek Andrea karmikus főszereplője helyett a könyvnek. Így mentették meg valamennyit, mint dr. Csiba Gábort. Valamennyien média szereplők, diplomások lettek. vagy sportolók.

Csapások. Orbán már minden történelmi kort ismételt, kezdve a bolond honfoglalókkal az apja idejéből, maga kommunista elmeosztály Kiszese volt.
Az ünnepi koncertet az a punk Nagy Feró adja, amelyik népe műanyag kommunista értéktelenségi apokalipszist hajtott végre a terével.


Az irodalmi oldalak a politikai leplezéstől elzárkóznak, az igazságot nem akarják hallani. Az is igaz, hogy az ország csupán parasztokból áll már, a városi embereket Miskolc kilencven éve legyilkolta.
Senkinek nem áll érdekében elmondani, hogy elmebetegekkel cserélték át a lakosokat, mint azt sem, hogy apokaliptikus csapások a sikeresek, s hogy ez mindenkire vonatkozik, aki elért valamit bármilyen területen.
Az irodalmi oldalak megengedik a Hunnia elmeosztály 666 népének ige hirdetését, fanatikus térítését, s ez minden egyházra vonatkozik, beleértve az ezer éves karmikus halál református börtönt is. Az irodalmi oldalak a spiritizmust, kabalizmust, ortodox kislány áldozók elméleteit vízöntő korról nyíltan hirdetik. Az elme adja egymásnak a kitüntetést, ők a magyarok most.
Az irodalmi oldalak emberségben kiemelkedőnek vallja az elmeosztályát a II-es elméjének Miskolcnak, akiken 1998. óta ismételten ment végig Müller Péter Sziámi népe, férjhez adva, sikeressé téve őket minden területen. Ők születésem óta szerető családban, kiegyensúlyozott életet éltek. Engem elítélnek, hogy emberségből kivetkőzöm olyankor, amikor a menhelye az űrhajós 666-nak Romániából nagyon hatalmas erővel cipel a melleimnél fogva emelve a magyar elmét az apokaliptikus csapásokkal a skizoprenekkel együtt. Alig tudok járni, nagy erővel indulok mindenhová. A fejemben a a börtön elme csapása van, olyan, mint egy polip alakzat, a füleimben mozog. Recseg-ropog az egész fejem és bukom oldalra. A lábaimban a II-es elme csapása végig, mikor a Parkinson kórosokat emelte a karmikusokkal remegtette egész nap, most bukom fel, alátörik a lábam. Így ment végig valamennyi torzulásán a szlovák és miskolci elmének. A nyakamban hatalmas csapása a sátánnak 1986. óta, a fejemben is a börtön bűnözők emelésével. Ezért kértem eutanáziót a Nyírő Gyula zsidó kórházban 2001-ben, tudom, hogy az embereknek senki sem tud segíteni fekete mágia ellen. A maradék fogaim bármikor kieshetnek, egy szál tartja őket Müllerék számba küldött állandón dögként romboló csapásától, mellyel a hangomat is elvették. Meg ínyevő baktériumot kaptam húsz éve a TV2 elmeosztályától. A lábaimat a skizoprenek gyógyszerének mellékhatásaként tették tönkre Müllerék a lakásban. Ez már nem is Ízisz, akit feszületre tettek Magyarországért, Ízisz írásait bezúzták. A szívemet a miskolci II-es elme sötétkapujának cigánydögje szúrkálja, rajta van huszonegy éve már. A sötétkapu a börtön kísérete, a Hunnia börtöné.

Felment a vérnyomásom, mert egymás után ismét tűnnek el a lakásból a tárgyaim, mint ahogyan 1998-ban történt, előttem emelkedett fel a Halál angyala könyvillusztrációs lap a levegőbe. Éppen ezt a török könyvet ismételték Müllerék.
Most a lottóm tűnt el. Lehet, hogy egymilliót nyertem, lehet, hogy 19 ezret, de az ezres is sokat számítana. A gyerekeimet féltem a fekete mágiától huszonegy éve, mostanáig a. dr. Tűzkő Judit elmondása szerint azt hiszik, hogy én skizopren vagyok, képzelek mindent, Szelep meg hallgat, éli Katika életét születése óta a tompalátása az Időjeleknek halál református rokonságával együtt. A gyerekeim sorsa a Bertalan utcai apokalipszis helyett formálódott. Ilyen feszület még eddig nem volt, világfeszület Talmud, Hunnia elme börtöne, II-es elme Miskolc, mely bennem dagad, sötétkapu, Szörnyeteg koporsója Rákóczi terének rontásaival általszegezve minden részemben a világ könyvtár városának apokaliptikus utcájában. Még a szappantisztító sorozatok országait is ember áldozással mentették meg, mint a füves Barziliát Liptai bemutatója szerinti dobálásommal az ágyon 2014-ben.

Az ördögöket Medúza kezdettel emelték és mentették meg azzal, hogy a művész zeneszerző medúzát nem szerette senki, azért rossz, engem bújtatva a diófa asztal alá helyette félve, nem engedték, hogy szeressen valaki. A sátánt sátánkának nevezték el, nem szerette senki a média szerint, azért lett gonosz. De így indultak már a bolond reformátusokkal, gyogyósokkal minket támadva minden rossz természetért, torzulásért, karmikus betegségért, akár a szőkék helyett.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: mellékhatásaként, kiegyensúlyozott, elmeosztályától, szappantisztító, kisgazdapártiak, magyarországért, reformátusokkal, szellemvilággal, sötétkapujának, értéktelenségi, skizoprenekkel, elmebetegekkel, honfoglalókkal, apokalipszisét, elmeosztályát, kiemelkedőnek, általszegezve, apokaliptikus, apokalipszist, világfeszület, gyógykezelnek, karmikusokkal, megcsonkított, gyógyszerének, amerikaiaktól, betegségeiket, apokalipszis, gyogyósokkal, kitárgyaltak, rágalmazónak, spiritizmust, vasfüggönyös, kényszerítve, magyarország, elmeosztálya, elkönyveltek, saját életemet, mindenkori politikusok, egyik állatnevű, másik rágalmazónak, apokalipszis minden, országnak születésem, hetvenes években, romániai elmeosztály, ország ezer, cigányság pedig, részlet elmeséléssel, nemi csapásokkal, romániai elmeosztálya, miskolci elmével, bolond honfoglalókkal, apja idejéből, Kelet Miskolcon, Benkő Dániel, Orbán Viktor, Szepes Mária Pszichografológiáját, Halaknak Malek Andrea, Csiba Gábort, Nagy Feró, Müller Péter Sziámi, Nyírő Gyula, Tűzkő Judit, Barziliát Liptai,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Zilahy Lajos gondolata  Alázat  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Nem méltó hozzád  Alázat  Png csokor  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Alázat  Szép estét  Facebookon kaptam  Akarat  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Png csokor  Sokan azt tartják  Boldog születésnapot a ma ünne...  Elköszönt  210 éve született a SZÓZAT meg...  Png csokor  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Ami embereknek lehetetlen, az...  Jónás Tamás – Végtelen b...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  s immár én is felragyogva, ért...  Leonardo da Vinci gondolata  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Erdőn  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  Alázat  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam  A sors  Akarat  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Popper Péter szavai  Egy bizonyos határt  Leonardo da Vinci gondolata  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Bertolt Brecht -től idézet  Reggel van  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Png lepke  Facebookon kaptam Krisztinától  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Tavaszi kép  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Mi lenne ha  Facebookon kaptam  Alázat  Hiányzik  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Kaffka_Margit  Nem méltó hozzád  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Éretlen vers  s immár én is felragyogva, ért...  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam  Png virág  Alázat  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Alázat  Reggel van  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Sokan azt tartják 
Bejegyzés Címkék
saját életemet, mindenkori politikusok, egyik állatnevű, másik rágalmazónak, apokalipszis minden, országnak születésem, hetvenes években, romániai elmeosztály, ország ezer, cigányság pedig, részlet elmeséléssel, nemi csapásokkal, romániai elmeosztálya, miskolci elmével, bolond honfoglalókkal, apja idejéből, ünnepi koncertet, irodalmi oldalak, politikai leplezéstől, ország csupán, városi embereket, ezer éves, elme adja, magyarok most, űrhajós 666-nak, melleimnél fogva, magyar elmét, apokaliptikus csapásokkal, skizoprenekkel együtt, polip alakzat, füleimben mozog, egész fejem, karmikusokkal remegtette, nyakamban hatalmas, sátánnak 1986, börtön bűnözők, embereknek senki, maradék fogaim, szál tartja, skizoprenek gyógyszerének, miskolci II-es, börtön kísérete, török könyvet, lottóm tűnt, gyerekeimet féltem, fekete mágiától, gyerekeim sorsa, világ könyvtár, szappantisztító sorozatok, füves Barziliát, ágyon 2014-ben, ördögöket Medúza, művész zeneszerző, diófa asztal, sátánt sátánkának, média szerint, bolond reformátusokkal, szőkék helyett, mellékhatásaként, kiegyensúlyozott, elmeosztályától, szappantisztító, kisgazdapártiak, magyarországért, reformátusokkal, szellemvilággal, sötétkapujának, értéktelenségi, skizoprenekkel, elmebetegekkel, honfoglalókkal, apokalipszisét, elmeosztályát, kiemelkedőnek, általszegezve, apokaliptikus, apokalipszist, világfeszület, gyógykezelnek, karmikusokkal, megcsonkított, gyógyszerének, amerikaiaktól, betegségeiket, apokalipszis, gyogyósokkal, kitárgyaltak, rágalmazónak, spiritizmust, vasfüggönyös, kényszerítve, magyarország, elmeosztálya, elkönyveltek, valamennyien, dobálásommal, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 11 db bejegyzés
e év: 51 db bejegyzés
Összes: 7247 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 985
  • e Hét: 8458
  • e Hónap: 14699
  • e Év: 66965
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.